L’Hort, situat a la zona del Guix a Manresa, ocupa aproximadament uns 3.500 m2 cultivables. La terra es va començar a cuidar i alimentar amb sistemes d’agricultura regenerativa, utilitzant fertilitzants naturals per donar lloc a uns fruits totalment ecològics i lliures de qualsevol producte químic.

Donem suport a projectes i iniciatives de consum responsable, ajudant així a la revitalització de l’economia local i a la generació de llocs de treball, tot reduint l’impacte ambiental del nostre consum que pren consciència de l’harmonia amb el cicle natural i la teva salut.

Oferim un Espai, l’Espai Hort Flor de Blat; situat a la carretera de Vic núm. 183-baixos, de Manresa, perque els nostres socis puguin gaudir d’un espai comú on compartir coneixements amb gent molt diversa, salut i bons aliments. Xerrades de diferents temàtiques que ens ajudaran a desenvolupar entre tots una comunitat activa a favor d’una cultura i model de vida responsable, conscient i plena.

Durant l’estiu s’ha facilitat l’accés a la terra; a l’hort, per donar la possibilitat, de fer la collita de la verdura directament a l’hort i participar en la mesura que es vulgui en el seu creixement. Es disposa de 2 models de cistelles i preus, escollint el mateix client la millor cistella segons les seves necessitats.

Dues vegades a la setmana, concretament els dilluns i dijous i amb una freqüència actual de 15 dies, es realitza el repartiment a domicili o bé el client pot venir a buscar la seva cistella al nostre espai durant els dies i hores convingudes.

Cada dijous informem als nostres clients via email de què tenim a l’hort pels propers dies o setmana, per si desitgen fer la comanda i també d’altres notícies.

Veure indicadors de 2016